Menu

Efect advers după ce s-a vaccinat! Un suporter e convins că a văzut un blat ordinar la meciul FC Argeș- Dinamo!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_05mai_meci_fotbal05.jpgAbia vaccinat cu ambele doze de ser anti-Covid, un bărbat din Pitești a făcut ieri un atac dur de panică după ce s-a trezit cu niște efecte secundare care pur și simplu l-au îngrozit. Omul spune că în timp ce urmărea meciul de fotbal dintre FC Argeș și Dinamo, a simțit brusc o stare neobișnuită de tensiune și greață, însoțite de o iluzie optică foarte persistentă, cum că asistă la un blat nenorocit între cele două echipe, așa cum erau blaturile ordinare făcute pe vremuri.

”Sunt microbist înrăit și știu cât de mult rău ne-a făcut echipa milițienilor și securiștilor de la Dinamo. La fel cum n-am uitat cât de mult se lupta bietul Dobrin să-i bată pe tablagii, uneori chiar și de unul singur! Tocmai de aceea m-am speriat atât de rău ieri, când parcă am văzut din nou unul din acele blaturi ordinare făcute în trecut și de care credeam că am scăpat. Și nu cred totuși că FC Argeș și-ar mai putea permite să intineze într-un asemenea hal memoria marelui Dobrin, și să facă blat cu potăile roșii de la Dinamo! Sunt sigur că a fost doar o iluzie optică, venită de la vaccin”, a spus microbistul, frecând-se chiar și acum la ochi.

El este decis să reclame la medici ciudatele simptome avute în timpul meciului dintre FC Argeș și Dinamo, fiind convins că a fost victima unui efect secundar avut după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. Același simptom se pare totuși că l-au avut ieri o mulțime de alți piteșteni, însoțit și de stări de greață și lehamite profundă după meciul respectiv.

Constantin MIHAI

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Dramă uriașă la uzina Dacia din Mioveni! Celebrul Gică de la Sculărie s-a infectat cu Covid-19 și este deja la Reanimare!

Nou obstacol în calea pârtiei de schi de la Molivișu: în zonă s-au depistat numeroase terenuri de miliardari, monumente ale naturii!

 

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK