Menu

Ca să ni se îndrepte urechile clăpăuge, CJSU Argeș a decis să purtăm masca la ceafă!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_05mai_masca_la_spate05.jpgDecizie reparatorie luată într-o ședință extraordinară a CJSU Argeș, menită să completeze măsurile de relaxare în privința pandemiei cu Covid, luate recent la nivelul întregii țări. Astfel, s-a hotărât ca de-acum înainte, argeșenii să poarte masca de protecție fixată la ceafă, pentru a li se îndrepta urechile clăpăugite de atâta purtat pe gură și pe nas.

”Era ridicol cum arătau oamenii cu urechile clapăuge din cauza lunilor în care au purtat mască numai pe figură. Ajunsesem să semănăm cu toții cu niște măgăruși sau cu prințul Charles, ale cărui urechi s-au lungit de când așteaptă săracul să devină rege”, a spus un oficial CJSU Argeș, sub protecția combinezonului anti Covid.

După voce, oficialul părea a fi chiar prefectul Emilia Mateescu. Mai ales că aceasta s-ar fi decis, spun unele surse, să impună chiar obligativitatea purtării măștii de protecție la ceafă, chiar și în cadrul ședințelor de partid ale USR-Plus. Asta după ce a observat că urechile unor membri marcanți ai partidului s-au clăpăugit și lungit atât de mult, încât pur și simplu sperie sau enervează populația când sunt văzuți la televizor.

Constantin MIHAI

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Povești cu zâne...! A fost odată ca niciodată o soție de deputat...

Respect! Bogătașii recomandă o distanțare socială între indivizi de minimum 1 milion de euro

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK