Menu

Șoc la Primăria Pitești! Primarul Gentea vrea să-l oblige pe City-manager-ul Lucrețiu Tudor să folosească non stop toaleta de 400.000 euro, ca să-i sporească eficiența!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_06iunie_wc_smart_piata_primariei05.jpgCaz șocant și, în egală măsură, revoltător la Primăria Pitești! Acolo unde, supărat de ritmul nesatisfăcător în care piteștenii utilizează noua toaletă luxoasă de 400.000 euro, dată în folosință în centrul orașului, primarul Cristian Gentea a luat decizia de a-l obliga pe City-manager-ul Piteștiului, Lucrețiu Tudor, să folosească într-un ritm cât mai susținut toaleta respectivă, pentru a da astfel un exemplu de bună purtare civică, tuturor locuitorilor. City-managerul are obligația, printr-un adaos făcut de primar la fișa postului acestuia, să folosească pur și simplu la foc automat toaleta, pentru a demonstra tuturor piteștenilor că au de-a face cu o investiție nu doar extrem de costisitoare, ci și foarte utilă.

Pentru asta, lui Lucrețiu Tudor i-a fost sporită masiv rația zilnică de lichide pe care trebuie să le consume în timpul programului de lucru, dar și de produse solide, pentru ca City-manager-ul să aibă astfel în permanență resurse și materie primă pentru asigurarea unui front de lucru corespunzător toaletei de 400.000 euro.

”Am făcut o socoteală și am stabilit că, printr-o hidratare și alimentație bine puse la punct, Lucrețiu Tudor poate folosi de câteva zeci de ori pe zi toaleta, și asta fără să-i dăm prostamol sau alte laxative care să-i stimuleze ritmul de lucru. În acest fel, vom spori eficiența toaletei și îi vom convinge și pe ceilalți piteșteni de utilitatea acesteia”, a spus primarul Cristian Gentea.

Constantin MIHAI

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Dezamăgit de Papa-mobilul Logan al părintelui Francisc, Caliopie vrea să-i dăruiască arhiepiscopului Calinic o BORmașină de lux

Descoperire epocală! Cercetătorii de la ICN-Mioveni au vrut să cloneze un prost și au format din nou Guvernul!

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK