Menu

Gata, s-a lămurit misterul! Cascada Bigăr s-a prăbușit după ce afaceristul piteștean Valentin Țurlea a vrut să-și facă un selfie, cocoțat pe ea!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_06iunie_vali_turlea_cascada_bigar01-06.jpgUltimul om despre care s-a aflat că a vizitat celebra cascadă Bigăr, chiar înainte de prăbușirea acesteia, este afaceristul piteștean Valentin Țurlea. Un personaj foarte cunoscut pentru evoluțiile sale energice și nonconformiste din viața mondenă și de afaceri a orașului. Și până și incursiunea făcută de el, zilele trecute, la Bigăr pare a fi legată decisiv de surparea unei porțiuni masive a cascadei considerate de specialiști, pe bună dreptate, ca fiind cea mai frumoasă din lume. Dar totul a devenit istorie în doar câteva secunde, și asta imediat după ce Valentin Țurlea s-a decis să-i facă o vizită, însotit de viitoarea sa soție, și alți câțiva prieteni cu care bănănăie prin toată țara.

După ce și-a făcut un snop întreg de poze, precum și câteva filmulețe, în imediata vecinătate a cascadei, pe când aceasta era bine mersi toată la locul ei, ambițiosul turist piteștean nu s-a mulțumit însă să le posteze pe rețelele de socializare, pentru a se făli cu ele în fața prietenilor reali sau virtuali. El s-a cocoțat în final chiar în vârful cascadei, dorind să-și facă un ultim selfie, cel mai spectaculos dintre toate. Dar, din păcate pentru el, n-a fost chip să-și imortalizeze și căzătura zdravănă în care i s-a transformat întreaga aventură, după ce a alunecat pe stâncile ude și a fost luat la vale de șuvoiul de apă, prăvălindu-se în gol de la câțiva metri. Noroc cu apa care i-a atenuat căderea, printr-o pleoscăitură care a speriat chiar și păsările din copaci. Însă pățania lui Valentin Țurlea nu avea să se oprească aici...

Făcându-și repede câteva cruci, bucuros că a scăpat cu viață după căzătura strașnică de la poalele cascadei, afaceristul s-a îndepărtat repede din zonă, ca să-și tragă puțin sufletul și să se usuce. Moment în care a auzit un muget îngrozitor dinspre cascadă, urmat de o bufnitură colosală, de s-a cutremurat pământul, care l-au făcut pe Vali să-și ia picioarele la spinare, cât era de prăpădit și de zdrelit din cauza căzăturii. În acel moment se pare că s-a prăbușit acea bucată de stâncă, acoperită cu mușchi, care a distrus în proporție de circa 60% minunata cascadă de la Bigăr. Ud fleașcă și speriat, Valentin Țurlea a mai privit o dată mormanul prăbușit de rocă, pe care se cocoțase ca să-și facă un selfie, dar care a fost la un pas să-l strivească, dacă nu se retrăgea rapid din zonă.

Revenit la Pitești, Valentin Țurlea a avut surpriza să fie întâmpinat cu urale și ovații de toți prietenii săi, care l-au îndemnat să se ducă repede și la Palatul Parlamentului sau la Guvern, ca să-și mai facă un selfie. Poate dă Domnul și le dărâmă și pe acestea, și să scape toată țara și pe noi toți de necaz...! În imagine este Valentin Țurlea, surprins chiar la începutul aventurii sale spectaculoase de la cascada Bigăr...

Constantin MIHAI

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Povești cu zâne...! A fost odată ca niciodată o soție de deputat...

Succes național pentru oamenii directorului Marinescu! Specialiștii de la SC Apă Canal 2000 Pitești au reușit recent omologarea apei minerale plate maro la robinet!

 

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK