Menu

Alertă înainte de alegerile din PNL Pitești, după ce s-a auzit că Șoșoaca ar vrea să vină să-l bage în sac pe Mihai Coteț!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_07iulie_sosoaca_cotet07.jpgAlertă și neliniște printre liberalii piteșteni după ce aceștia au auzit zvonul că zgomotoasa mahalagioaică politică Diana Șoșoacă ar vrea să vină duminică și să asiste la conferința în care se va alege noul președinte al PNL Pitești. Ba mai mult, pe la colțuri se vorbește că Șoșoaca n-ar veni singură la conferință, ci însoțită și de celebrul său sac negru de morgă, cu care a făcut furori zilele trecute la Parlament, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură.

Surse din partid mai spun că Diana Șoșoacă ar fi amenințat că vrea să-l bage în sac pe Mihai Coteț, unul din candidații la șefia PNL Pitești despre care ar fi auzit că se laudă că e susținut de Florin Câțu. Motiv pentru care ar trebui vârât imediat într-un recipient cât mai încăpător și întunecos.
„Vă dați seama ce poamă politică e acest Coteț, dacă e susținut de o panaramă politică precum Câțu? În sac cu el!”, ar fi fost auzită amenințând enervată Diana Șoșoacă, împăturindu-și cu grijă sacul în care cică ar mai fi băgat și alți membri ai coaliției, dispăruți fără urmă de la guvernare.
Alarmat de veștile sumbre, se spune că Mihai Coteț ar vrea s-o aducă în apărarea sa la conferință pe Mariana Ghițu. Una din susținătoarele sale cele mai impozante, a cărei greutate politică ar face-o chiar și pe Diana Șoșoacă să intre chiar ea în sac, din invidie!

Constantin MIHAI

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Șeful Inspectoratului Școlar, Dumitru Tudosoiu, vrea să înlocuiască orele de sport cu orele de păcănele

Victorie muncită! Directorul Armand Chiriloiu va primi drujba de aur, de campion absolut la defrișări

Victorie antologică a PSD-Argeș! Președintele Șerban Valeca a fost numit ministru însărcinat cu căratul genții lui Darius Vâlcov

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK