Menu

Au viitorul asigurat! Adrian Miuțescu ar putea să-și facă o formație cu Ludovic Orban după congresul PNL

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_09septembrie_ludovic_orban-adrian_miutescu09.jpgO înregistrare inedită și extrem de tristă a început să circule pe rețelele sociale, imediat după congresul PNL în care Ludovic Orban a pierdut șefia partidului în fața lui Florin Cîțu. Ea îl înfățișează pe liderul PNL Argeș, Adrian Miuțescu, când interpretează cu dor și jale, la un post local de televiziune, o melodie tristă, al cărei refren amar este cum nu se poate mai potrivit în contextul eșecului înregistrat la congresul de sâmbătă: ”Și-am rămas numai cu amintirea...!”

Refrenul interpretat cu multă patimă de deputatul Miuțescu este cu atât mai potrivit, cu cât el alimentează unele zvonuri care spun că șeful liberalilor argeșeni și-ar pregăti de fapt o viitoare carieră artistică, cariera sa politică părând a fi îngropată definitiv. Bârfele mai spun că Miuțescu ar putea să-și facă chiar și o formație, împreună cu Ludovic Orban, un alt trubadur politic vestit, cu care să-și salveze viitorul pe scena publică după eșecul suferit la congres. Numele formației nu se știe încă, dar deja refrenul cu amintirea fredonat de Adrian Miuțescu ar putea fi o bună idee...

Constantin MIHAI

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Urechea fină cu cheltuială se ține...! Primăria Ștefănești se transformă, încet, dar sigur, în rezervație de soții de cadre

Succes național pentru oamenii directorului Marinescu! Specialiștii de la SC Apă Canal 2000 Pitești au reușit recent omologarea apei minerale plate maro la robinet!

Respect! Bogătașii recomandă o distanțare socială între indivizi de minimum 1 milion de euro

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK