Menu

Deși le-a făcut cinste cu o izoletă plină cu șampanie, cocalarii din Mamaia nici nu s-au uitat la ministra Violeta Alexandru

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_07iulie_violeta_alexandru07.jpgDezamăgire maximă suferită de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, după raidul său nocturn făcut în acest weekend pe la cluburile de fițe din Mamaia. Oricât de provocator s-a îmbrăcat, cu mască, vizieră, ba chiar și combinezon de firmă, mulat bine pe corp, dar și cu un decolteu generos, despicat până la brâu, cât să i se poată observa cât mai bine generoasele forme ministeriale, apariția Violetei nu numai că n-a impresionat pe nimeni dintre tinerii prezenți, ba parcă a stârnit un haos și mai mare în ce privește respectarea măsurilor de protecție și de distanțare socială cerute de guvern.

Zadarnic a încercat la un moment dat ministra să-și prezinte chiar și cea mai ademenitoare ofertă de amenzi și sancțiuni contravenționale prevăzută în pachetul de măsuri guvernamentale de sprijinire a tineretului și de relansare a mediului de afaceri...! Cocalarii și cocalarițele aflate la chef nu i-au aruncat nici măcar o privire...! Ba chiar la un moment dat, șoferul unuia dintre gherțoii prezenți i-a comandat ministrei un shot de tequila cu scorțișoară, și a vrut să-i dea cu ceva prafuri pe la nas, crezând că i s-a făcut rău de la masca și viziera purtate pe figura sa albită, ca ceara de la lumânări.

În disperare de cauză, văzând că absolut nimeni n-o bagă în seamă și nu pare atras de oferta sa guvernamentală, Violeta Alexandru a apelat chiar și la arma sa supremă de atragere a atenției, în fața căreia nimeni n-a scăpat teafăr până acum. Ea a comandat la unul din cluburi o izoletă înțesată cu șampanie scumpă, după modelul roabelor cu șampanie de zeci de mii de euro comandate de cocalari. Din păcate, în ciuda ambalajului de ultimă generație, șampania fiind prevăzută cu cele mai moderne mijloace de protecție antivirală, izoleta Violetei n-a stârnit nici măcar un zâmbet de compasiune din partea tinerilor prezenți, care și-au continuat dezmățul într-o și mai mare devălmășie, de parcă s-ar fi aflat chiar în cabinetul primului ministru...!
Constantin MIHAI

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK