Menu

Efect miraculos! Poza șefei DSP-Argeș, Sorina Honțaru, leacul minune pentru bolnavii infectați cu Covid-19!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_07iulie_sorina_hontaru07.jpgCercetătorii din Băbana au făcut zilele trecute o descoperire remarcabilă, găsind, se pare, leacul miraculos pentru pacienții infectați cu Covid-19. În urma unei întâmplări fericite, ei au concluzionat că doar simpla arătare a unei fotografii cu Sorina Honțaru, șefa DSP-Argeș, are un efect imediat asupra bolnavilor cu Covid-19, chiar și asupra celor aflați în stare foarte gravă, la terapie intensivă. Cum văd poza cu Honțaru, pacienții își revin brusc, ca prin minune, respirația le devine tot mai precipitată, ba chiar dau să fugă din spital, îmbrăcați în pijamale și asigurând tot personalul medical că li s-a dus toată boala și plesnesc de sănătate.

Unul dintre cercetători ne-a mărturisit că nimeni nu se aștepta ca o banală poză cu directoarea DSP poate avea un asemenea efect pozitiv asupra bolnavilor infectați cu noul coronavirus. ”Noi punem acest fapt pe înfățișarea ceva mai deosebită, ca de zgripțuroaică, pe care o are doamna Honțaru, și care le inspiră probabil pacienților fie o stare de neliniște și teamă, fie le crește pur și simplu adrenalina din corp, și îi face s-o lase dracilor de boală, mânați să fugă din toate puterile din calea unei alte primejdii, și mai mari”, a povestit Ludovic Bolovan, cercetător în Băbana.

”Unul dintre pacienți era chiar pe moarte când i-am arătat fotografia cu doamna Honțaru. Imediat și-a revenit în simțiri, și-a smuls masca de oxigen de pe față, și a zbughit-o din spital, de parcă n-ar fi avut nimic și nu trăgea să moară doar cu câteva minute în urmă. Ulterior ne-a mărturisit că a crezut că a venit să-l vadă însăși Ana Pauker, îțită din iad ca să-l tragă după ea, și s-a speriat atât de tare de îngrozitoarea arătare, că a uitat și de Covid și de tot, devenind sănătos tun, ca prin minune. Și, într-adevăr, toate testele i-au ieșit apoi negative, dar de atunci se uită foarte atent la toți doctorii și asistentele, gata să fugă la cel mai mic semn că aceștia ar putea să scoată iar din buzunar o altă poză cu Sorina Honțaru”, a mai povestit cercetătorul.
Constantin MIHAI

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK