Menu

Legământul interlopilor! La înmormântarea lui Pian, candidatul infractor la Primăria Călinești, Mihai Georgescu, a jurat să îngroape tot PSD-ul din Argeș!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_08august_Mihai_Georgescu08.jpgInterlopii din toată țara au simțit ieri nevoia să fie alături de clanul Duduienilor, la înmormântarea interlopului Emi Pian, căzut cu vitejie în urma unei încăierări de la o partidă de barbut. Cum era de așteptat, fiind o zonă cu un puternic potențial infracțional, și Argeșul a fost reprezentat așa cum se cuvine la înmormântarea lui Pian, trimițându-l la fața locului ca să-și prezinte omagiile și respectul față de fărădelegile comise pe unul din cei mai noi reprezentanți ai temutului clan de interlopi, intitulat Clanul pesediștilor. Astfel, printre numeroșii participanți la înmormântarea lui Pian a putut fi zărit și Mihai Georgescu, zis și Mitilic, proaspăt desemnat candidat la Primăria Călinești din partea Clanului pesediștilor, grație bogatei și prestigioasei sale activități infracționale, soldate cu ani grei de pușcărie la activ și cu o impresionantă zestre de potlogării săvârșite.

De altfel, Mihai Georgescu a fost înconjurat imediat la înmormântare cu mult respect de către toată crema lumii interlope din București, mai ales că purta după el o ditamai coroana de verzituri, depusă la catafalcul lui Pian din partea șefilor partidului care l-au desemnat candidat la primărie. În plus, Georgescu a fost flancat pe tot parcursul înmormântării și de un important dispozitiv de polițiști, mascați și jandarmi, demonstrând astfel teama și respectul pe care îl poartă nu numai PSD-ul, ci și toate forțele de ordine ale națiunii, față de isprăvile sale infracționale.

”În aceste clipe de grea cumpănă pentru întreaga lume interlopă din România, precum și pentru toată activitatea noastră infracțională, țin să mulțumesc PSD-ului, tradiționalul și marele prieten al tuturor penalilor, pentru desemnarea mea drept candidat la Primăria Călinești. Unde am posibilitatea să-mi demonstrez încă o dată dexteritatea și lăcomia, în meșteșuguri vitale și apreciate de întreaga comunitate interlopă și infracțională, cum ar fi contrabanda și falsificarea de alcool, în vederea otrăvirii nerozilor care mă vor alege!”, a promis solemn Mihai Georgescu din fața mormântului lui Pian, pe care a făgăduit că nu va avea liniște până nu-l va îngropa alături de întreg PSD-ul din Argeș, ocrotitorul interlopilor și infractorilor de pretutindeni...!
Constantin MIHAI

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK