Menu

Nu mai avem scăpare...! O nouă tulpină de coronavirus, o mutație dintre Covid și gripa porcină, s-a descoperit în coaliția de guvernare!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_01ianuarie_pamflet01.jpgO nouă tulpină Covid, în afara celor descoperite recent în Marea Britanie și Africa de Sud, a fost descoperită săptămâna trecută de cercetătorii Institutului de boli rare și nevindecabile din comuna argeșeană Băbana. Din primele cercetări a rezultat că noua tulpină este de fapt o încrucișare extrem de primejdioasă dintre virusul Covid și cel al gripei porcine, iar transmiterea se face cu repeziciune de la om la om și afectează preponderent oamenii politici. De altfel, un prim focar de răspândire a noii maladii a fost identificat deja în cadrul coaliției de guvernare, iar oamenii de știință din Băbana au stabilit că noul virus se instalează de regulă printre indivizii aflați la putere, cărora la influențează puternic funcțiile politice vitale. Astfel, pacienții cuplează stările febrile generate de virusul Sars-CoV-2, provenite în special din speciile autohtone de orientare liberală, cu simptome străine, provenite de la virusul gripei porcine și originare se pare din zona neomarxistă și din laboratoarele serviciilor, a speciilor politice mutante din USR-Plus cele maghiare din UDMR.

”N-am mai văzut o manifestare atât de agresivă a unui virus...! Acesta se propagă cu o repeziciune uluitoare la oricine se află la guvernare, iar simptomele sunt fără leac. Pacienții vor cât mai multă putere și avere și atacă pe oricine le stă în cale, având totodată tendința de a se organiza în haite, formate din indivizi rapace și iuți de mână, care pustiesc absolut tot ce apucă. Probabil că de la virusul gripei porcine li s-a transmis și o lăcomie de nestăvilit, astfel că focarul se extinde rapid și la rudele, prietenii, copiii, nevestele, amantele și la toți cei care le sunt apropiați celor aflați în coaliția de guvernare”, a mărturisit îngrozit Vasile Liliac, șeful echipei de cercetători din Băbana.
Constantin MIHAI

 

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK