Menu

Succes național pentru oamenii directorului Marinescu! Specialiștii de la SC Apă Canal 2000 Pitești au reușit recent omologarea apei minerale plate maro la robinet!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_02februarie_apa_ruginita02.jpgUn colectiv de specialiști ai SC Apă Canal 2000 Pitești, strâns uniți în jurul ambițiosului director Mihail Marinescu, a reușit zilele trecute omologarea pe plan național a așa numitei ”ape minerale plate maro”. Un produs foarte apreciat de piteșteni și ale cărui virtuți au fost scoase în relief chiar lunea trecută de către ziariștii publicației centrale Comisarul.ro, care au dedicat un amplu articol perforamanței obținute de oamenii conduși magistral de directorul Marinescu.

Obținerea apei minerale plate de culoare maro, de parcă ar fi izvorâtă dintr-un inepuizabil hârdău de substanțe dubioase, ori chiar direct din canalizarea Piteștiului, este cu atât mai remarcabilă cu cât ea vine imediat după efectuarea unor ample programe de reabilitare și modernizare derulate în ultimii ani la SC Apă Canal 2000 și finanțate generos de la cișmeaua cu fonduri europene. Așa a putut fi posibilă apariția la robinetele piteștenilor a apei minerale plate maro, care este primită de fiecare dată de consumatori cu urale, onomatopee și diverse alte ziceri de duh și năduf, scrâșnite printre dinți, atunci când ea susură zglobiu prin rețeaua de apă potabilă.

Succesul obținut cu apa maro de specialiștii Apă Canal n-ar fi fost posibil fără derularea acelor ambițioase și generoase programe de reabilitare, a căror finanțare s-a făcut cu sume impresionante. Astfel, după cum se apreciază în articolul publicat la începutul săptămânii de Comisarul.ro, în ultimul deceniu, societatea Apă Canal Piteşti a derulat mai multe programe de investiţii ambiţioase. Spre exemplu, din 2012 până acum, a fost finalizat un proiect cu finanţare europeană denumit “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Argeş”, proiect în valoare de 427 de milioane de lei. Proiectul a fost finanţat de Comisia Europeană, prin Fondul de Coeziune şi a inclus oraşele Piteşti, Ştefăneşti şi Costeşti, plus alte opt comune din apropierea Piteștiului. De asemenea, din 2016 încoace, Apă Canal a mai beneficiat de un alt proiect cu finanţare europeană, pentru “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată”, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM). În cadrul acestuia, alte 93,2 milioane de lei au fost “pompate” în infrastructura de apă şi canalizare a societăţii.

Iată de ce, recenta omologare în plan național a apei minerale plate maro nu este numai rezultanta cheltuirii cu folos a acestui maldăr de bani europeni, ci și un succes care merită reliefat la justa sa valoare. Mai ales că o concluzie menită să pună capacul pe toată haznaua de la Apă Canal a fost evidențiată tot de ziariștii de la București: ”Din punctul de vedere al celor de la Apă Canal 2000 SA Piteşti, toate-s în perfectă regulă. Ori de câte ori se plânge cineva de calitatea sub orice critică a apei, la telefon i se spune să lase apa “să mai curgă niţel, că se limpezeşte”. Dar despre cât de maro este întreaga situație de la SC Apă Canal 2000 SA Pitești vă lăsăm să constatați mai pe larg, dacă DAȚI CLICK AICI pentru a citi și articolul publicat luni în Comisarul.ro.

Constantin MIHAI

 

”Textele incluse în secțiunea ”Buletin de (ne)știri” reprezintă pamflete, fake news sau cum vreți să le ziceți, singura lor vină fiind umorul grav și deosebit de grav. Prin urmare, ele vor fi tratate ca atare de toată lumea serioasă, care nu prea știe de glumă, dar și de lumea ailaltă, care știe și îi place să râdă.”
The most visited gambling websites in The UK