Menu

A apărut o nouă modă! Ce judecători argeșeni ieșiți la pensie s-au decis să se reîntoarcă în instanță!

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_judecata010.jpgSă vezi și să nu crezi...! După ce s-au înghesuit să se pensioneze, alarmați că li s-ar putea reduce indemnizațiile speciale, unii foști judecători și-au făcut brusc cereri de reîncadrare în activitate. Cereri care mai întâi trebuie analizate la CSM, iar când se constată că sistemul are musai nevoie de serviciile lor, judecătorii pensionați se pot reîntoarce, pe o perioadă determinată, în activitate, prin decret prezidențial.

Așa a fost, de pildă, cazul judecătoarei Ilenuța Bădiceanu, a cărei reîntoarcere de la pensie a fost aprobată chiar zilele acestea. Ea își va relua activitatea ca judecătoare la Curtea de Apel Pitești, unde activase și până la pensionare.

Cazul Ilenuței Bădiceanu nu este însă unul unic în Argeș. În aceeași întrunire a Secției pentru judecători a CSM s-a mai aprobat și întoarcerea de la pensie a unei alte judecătoare din Argeș. Este vorba de Lorela Patricea Soare, care nici n-a apucat bine să se pensioneze, că s-a și decis să se reîntoarcă de unde plecase, adică la Tribunalul Argeș. Vorba ceea, unii pleacă de parcă ar veni...!

Adina IONESCU

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Alți doi cunoscuți judecători din Pitești, luați de valul pensionărilor

Belea mare la București...! Doar 5 judecători și un procuror din Argeș au luat examenul de capacitate!

 

 

The most visited gambling websites in The UK