Menu

Ce fac magnații pe caniculă? Milionarul Corin Boian se dă cu limuzinele fițoase de București, prin centrul Piteștiului!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_06iunie_corin_boian_masina_teren06.jpgIeri, cam în jurul prânzului, cine credeți că înota din greu prin vălătucii de caniculă, ce păreau că vor să sufoce orice vietate le ieșea în cale? Ditamai magnatul Corin Boian, îmbrăcat într-un costum albastru, asortat până și cu pantofii tot de culoare azurie. Și care gesticula din toate încheieturile, vorbind la telefon de parcă cineva nevăzut l-ar fi silit să grăiască în rusește sau în patagoneză. Doar chelia lucitoare a milionarului făcea notă discordantă cu straiele sale albastre și intra la concurență cu strălucirea nemiloasă a soarelui.

Locul micii acțiuni era chiar buricul Piteștiului, mai exact prin fața sediului ING de pe B-dul Brătianu. Fapt care nu ne-a prea mirat, știută fiind predilecția magnatului Boian pentru locurile umbroase și care adăpostesc mulți bani. Nevăzând însă nicio geantă în mâna afaceristului, ne-am mirat pentru o clipă, așteptând totuși să vedem ce se mai întâmplă. Și, ce să vezi...!?

Ca din neant a apărut un bolid luxos, negru la culoare, 4x4 și de ultimă generație, cu numere de București. Și Corin Boian, într-o secundă, tuști pe bancheta din spate a bolidului, furișându-se ca un jaguar.
Zadarnic am încercat să vedem cine mai era în mașină, că n-a fost chip să dibuim ceva prin geamurile închise la culoare. Nici chiar o eventuală freză blondă ca a Elenei Udrea, ori măcar vreo figură mascată sau vreo „cașchetă” de sticlete de la DNA, nimic, nimic...! Iar bolidul negru a țâșnit în trombă, de parcă nici n-ar fi fost acolo. O fi fost doar un miraj ori vreo halucinație, venită de la canicula ucigătoare... În imagine, chiar bolidul despre care vorbim, imediat după extragerea din peisajul sufocant a magnatului de culoare albastră, Corin Boian. Căldură mare, coane Fănică...!

Constantin MIHAI

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

După ce a denunțat-o pe Elena Udrea, magnatul Corin Boian construiește cea mai mare groapă de gunoi din țară

Dinamită sau intoxicare?!? Cabinetul celebrei notărițe Gabriela Chiran - infectat cu coronavirus? Angajați și afaceriști celebri din Pitești - infectați, dar se vrea mușamalizarea cazului?

 

The most visited gambling websites in The UK