Menu

Alți doi procurori numiți cu delegare la șefia unor parchete din Argeș!

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_bufnita102019.jpgContinuă seria delegărilor în funcții de conducere făcute în magistratura argeșeană. Ultimele două s-au „operat” chiar zilele trecute și au vizat numirea provizorie, pe câte 6 luni, dar cu drept nelimitat de prelungire, a șefilor parchetelor din Pitești și Costești.
Astfel, începând cu 15 iulie, procurorul Nicolae Argeșanu își va continua activitatea de prim procuror al Parchetului Judecătoriei Pitești și prin delegare în funcție, deși a mai deținut această poziție și anterior, cu mandat întreg.
Și tot din data de 15 iulie, a mai primit degare în funcția de prim procuror al Parchetului Judecătoriei Costești, procuroarea Alexandra Ciofrângeanu.

Adina IONESCU

MAI PUTEȚI (RE)CITI: 

Camelia Maria Morăreanu și-a prelungit delegarea ca procuror general adjunct la Parchetul Curții de Apel Pitești

Reforma din cașcaval continuă în magistratură! Procurorul Alin Stoica, abonatul de serviciu la șefia urmăririlor penale de la Parchetul Curții de Apel Pitești!

Continuă sarabanda delegărilor de procurori la DNA Pitești! Șeful Parchetului din Brezoi, ultima armă de atac împotriva corupției din Argeș!

 

The most visited gambling websites in The UK