Menu

Simpozion intelligence pe tema terorismului la Muzeul Județean Argeș

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_10octombrie_invitatie_muzeul_judetean_arges10.jpgMarți, 12 octombrie, va avea loc la Muzeul Județean un simpozion intelligence având tema „Forme de manifestare a terorismului în societatea contemporană”. Un eveniment organizat sub patronajul Asociației Cadrelor Militare în Rezervă din SRI Argeș, Muzeului Județean Argeș și Universității din Pitești.
În cadrul simpozionului urmează să conferențieze prof.univ.dr. Cristian Barna, de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității București, un reputat specialist în problematica terorismului. El va fi urmat la cuvânt de conf.univ.dr.ing Dumitru Chirleșan, rectorul Universității din Pitești, de lector.univ.dr. Cornel Popescu, profesor de istorie și director al Muzeului Județean Argeș, precum și de dr. Vasile Simileanu, președintele Asociației de Geopolitică „Ion Conea”.
Moderator al evenimentului va fi președintele Asociației Cadrelor Militare în Rezervă din SRI Argeș, col(r) Dumitru Șovar, iar invitații vor putea participa pe baza certificatului verde de vaccinare.

Mihai BĂDESCU

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Merită văzută! Expoziția ”Clasici ai picturii românești”, deschisă la Muzeul Județean

Sebastian Tudor și-a lansat ieri un nou volum de referință, la Muzeul Județean

Managerul Muzeului Județean Argeș, Cornel Popescu, premiat la Gala Premiilor Academiei Oamenilor de Știință din România

 

The most visited gambling websites in The UK