Menu

Situație fără precedent la Călinești! Dorin Mărășoiu face apel la toate partidele să facă front comun împotriva penalilor din PSD care asupresc comuna!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_08august_dorin_marasoiu03-08.jpgPrin intermediul unui comunicat, Dorin Mărășoiu, candidatul PRO România la funcția de primar al comunei Călinești, precum și organizația locală a Pro România pe care o conduce, fac un apel la celelalte partide, în afară de PSD, ca să facă front comun pentru a scăpa cea mai mare comună din Argeș de sub asuprirea penalilor. Vă reamintim că la Călinești, primarului PSD Gheorghe Ionescu i s-a interzis să mai candideze, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare pentru delapidare, precum și cu interdicția de a mai candida timp de trei ani la vreo funcție publică.

Iar ca răspuns și parcă special pentru a confirma cu vârf și îndesat predilecția pe care o are față de penalii cocoțați la furat în funcții publice, PSD a răspuns acestei condamnări a primarului prins cu ocaua mică, prin nominalizarea unui penal și mai mare, pentru a candida la Primăria Călinești, în numele reformatorilor Ciolacu, Firea, Dâncu și Olguța Vasilescu. Este vorba de Mihai Georgescu, un fost pușcăriaș cu ani grei de închisoare la activ, făcuți pentru contrabandă și vânzare de alcool contrafăcut, în cantități industriale, dar și un neobosit traseist politic, care și-a făcut vizuină precum hârciogii în mai multe locuri, ca să aibă ce ronțăi la discreție. PRM, ALDE, PER sunt refugiile politice folosite până acum de candidatul penal Mihai Georgescu, înainte de a-și priponi dosarul gros de infractor sub pulpana ocrotitoare a PSD. Dar iată comunicatul publicat ieri de Dorin Mărășoiu, atât pe propria pagină de socializare, dar și pe pagina PRO România Călinești, prin care face apel la toate celelalte partide, în afară de PSD, pentru a scăpa această frumoasă localitate de greaua năpastă care a cuprins-o, sufocată în strânsoarea infractorilor, care vor să-i dijmuiască toate resursele și să nu-i lase nicio șansă de dezvoltare viitoare:
(Adina IONESCU)

Comunicat oficial:

”Pro România Călinești a luat decizia de a nu încheia niciun fel de acord sau alianță cu PSD Călinești nici în precampanie și nici după alegeri, atâta timp cât o grupare interlopă a capturat acest partid.

Noi dorim o reprezentare de anvergură pentru cea mai mare comună din județ.

Facem însă o propunere oficială celorlalte partide, să facem front comun pentru a scăpa comuna Călinești de această rușine sau blestem de a intra pe mâna unei grupări formate din ariviști, traseisti politici, evazioniști și penali!”

 

The most visited gambling websites in The UK