Menu

EXCLUSIV. Campanie încinsă...! Un filmuleț șocant o înfățișează pe primărița Ioana Jenica Dumitru din Ștefănești agresată de fostul viceprimar din oraș

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_09septembrie_jenica_mihalcea09.jpgUn filmuleț șocant a ieșit la iveală zilele trecute în așa numitul oraș Ștefănești, în fapt o mică localitate sufocată de mizerie, sărăcie și de lăcomia celor care s-au tot rotit la cașcaval în anii de după 1990. Înregistrarea, care din păcate este lipsită de sunet, părând a fi doar o scurtă redare a unor momente surprinse de o cameră de supraveghere din interior, este pe cât de spectaculoasă, pe atât de tulburătoare și nascătoare de controverse. Asta pentru că, în cele numai câteva zeci de secunde cât durează filmulețul, sunt surprinse în plină ”activitate politică” două personaje extrem de cunoscute în Ștefănești, aflate de mai multă vreme nu numai într-un indelungat conflict, ci și într-o concurență acerbă pentru putere și ciolan.

Partea șocantă a înregistrării constă în faptul că cea care pare a fi însăși primărita Ioana Jenica Dumitru pare a fi în centrul unui asalt verbal dur, finalizat chiar și sub forma unui atac fizic, venit din partea celui care pare a fi însuși fostul viceprimar Ion Mihalcea. Deși data înregistrării nu este specificată limpede, nu este deloc exclus ca ea să fie una foarte recentă. Dat fiind faptul că războiul dintre cei doi protagoniști este unul extrem de fierbinte, devenind chiar încins pe măsura mizei din campania electorală, în care cei doi își dispută funcția de primar la Ștefănești. Jenica în numele unui partid de care n-a prea auzit nimeni, iar Mihalcea, ca independent susținut de țigănimea din localitate și de alți mușterii din sfera sa de influență toxică.

Însă vă lăsăm pe dvs. să admirați imaginile surprinse în filmuleț, dar să și comentați, la o adică, ce vedeți. Că speranțele ca cineva să pună capăt acestei mocirleli în care s-a afundat Ștefăneștiul sunt tot mai îndepărtate, din păcate... Priviți și vă cruciți așadar!
Adina IONESCU

 

The most visited gambling websites in The UK