Menu

O mare surpriză se coace la șefia Prefecturii Argeș: pleacă Emanuel Soare, vine Emilia Mateescu (USR)!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_02februarie_emanuel-soare_emilia-mateescu02.jpgO surpriză de proporții se coace în aceste zile în fruntea Prefecturii Argeș! Surse sus puse ne-au confirmat faptul că, în urma negocierilor care s-au purtat la baionetă între liderii coaliției de guvernare, postul de prefect de Argeș a revenit USR, în vreme ce ambele posturi de subprefect vor aparține reprezentanților PNL.
Ca atare, schimbarea actualului prefect liberal Emanuel Soare este iminentă, în condițiile în care prefecții nu vor mai fi nici înalți funcționari publici, ci oameni asumați politic de partidele aflate la guvernare. Din câte am aflat, favorită pentru numirea în funcția de prefect de Argeș este Emilia Mateescu, de profesie executor judecătoresc, susținută pentru această funcție de către USR-Argeș. Nu și de Plus Argeș, care l-ar fi vrut în această poziție pe Dan Hodoș. În final însă, Emilia Mateescu a avut câștig de cauză, numirea sa la șefia Instituției Prefectului din Argeș fiind dată ca certă, spun sursele noastre.

Actualul prefect, Emanuel Soare, ar urma să devină unul din cei doi subprefecți de Argeș, dar mai există și posibilitatea viitoarei sale numiri într-o funcție guvernamentală cu rang superior. De asemenea, și numele fostului viceprimar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, este vehiculat ca posibil subprefect PNL de Argeș.

Traian Șuță

 

The most visited gambling websites in The UK