Menu

Alți doi cunoscuți judecători din Pitești, luați de valul pensionărilor

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_bufnita102019.jpgContinuă valul de cereri de pensionare făcute de judecători din toată țara, val care se resimte și la nivelul instanțelor din Argeș. De această dată a venit rândul unei alte cunoscute judecătoare de la Tribunalul Argeș, Magdalena Viorica Papaianopol, de a-și face cerere de pensionare, la împlinirea a 25 de ani de activitate neîntreruptă în magistratură.

Judecătoarea Papaianopol este delegată în prezent în funcţia de preşedinte al Secţiei de conflicte de muncă şi asigurări sociale din cadrul Tribunalului Argeş și este judecător cu grad profesional de curte de apel, grad dobândit chiar la concursul organizat la finele anului trecut.

De asemenea, se va lua în discuție pentru a doua oară și cererea de pensionare făcută de Cristian Căpitănescu, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Piteşti. Nu demult, Secția pentru judecători a CSM a amânat o pronunțare pe tema pensionării sale, motivul putând fi constituit de unele probleme pe care judecătorul Căpitănescu le-ar putea avea în privința constituirii vechimii necesare pensionării. Trebuie menționat că el a devenit judecător doar la mijlocul anului 2019, dată până la care a fost avocat.

Adina IONESCU

 

The most visited gambling websites in The UK