Menu

Dăruiește un zâmbet, o carte! Campanie de colectare de cărți

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_04aprilie_daruieste_o_carte01-04.jpgAnual, mii de copii sunt internați, din diferite motive, în Spitalul de Pediatrie Pitești.
Din dorința de a aduce un zâmbet pe chipul copiilor internați aici, în perioada 12.04.2021- 15.12.2021, Consiliul Județean Argeș în parteneriat cu Nhood România, administratorul proprietăților Ceestrus România printre care se numără și galeriile comerciale Auchan Pitești Bradu și Aushopping Găvana, desfășoară o campanie de colectare de cărți, campanie intitulată - “Dăruiește un zâmbet, o carte!”.

Prin organizarea acestei campanii, Consiliul Județean Argeș își propune înființarea unei biblioteci destinată copiilor internați la Spitalul de Pediatrie Pitești.
Punctele de colectare sunt - Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu”, Muzeul Județean Argeș, Galeriile Comerciale Auchan Pitești Bradu și Aushopping Găvana.

Despre Ceetrus România
Ceetrus este un dezvoltator imobiliar mixt prezent în 10 țări europene. Portofoliul din România include 23 de centre comerciale și Cartier Coresi, cel mai amplu proiect de regenerare urbană din țară. Compania de servicii Nhood acționează în numele organizațiilor Asociației Familiale Mulliez, printre care și Ceetrus.

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Eveniment editorial de suflet în capitala cărților din județ! Astăzi se lansează monografia Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” Argeș

Proiect european de peste 42 milioane lei, aprobat la Spitalul Județean de Urgență Pitești

 

 

The most visited gambling websites in The UK