Menu

Managerul Muzeului Județean Argeș, Cornel Popescu, premiat la Gala Premiilor Academiei Oamenilor de Știință din România

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_06iunie_cornel_popescu_premiat06.jpgÎn data de 10 iunie, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, a avut loc Gala Premiilor Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, eveniment care a celebrat cercetarea, premiind cele mai valoroase lucrări științifice din domenii fundamentale.

La Secțiunea Științe Istorice și Arheologice, premiul AOSR “Premiul AUREL SACERDOŢEANU” pe anul 2019, a fost acordat pentru cartea “Campania armatei române în Ungaria”, vol. I-II, Editura Istros, Brăila, 2019, cu autori Lect. Univ. Dr. Cornel Popescu, Cornel Țucă.

Gala de premiere sub egida AOSR este un eveniment devenit tradiție în spațiul academic românesc, dedicat excelenței în cercetare, care premiază cele mai importante contribuții la progresul științei și al cunoașterii.

Colegii din cadrul Consiliului Județean Argeș i-au transmis felicitări lui Cornel Popescu pentru premiul obținut, precum și mult succes în continuare în activitatea profesională și, implicit, în cea de manager al Muzeului Județean Argeș.

A consemnat Adina IONESCU

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Muzeul Județean Argeș deține în patrimoniu bastonul marelui poet Mihai Eminescu!

Fii pe fază, asta nu se ratează! Teatrul Independent Pitești și actrița Luminița Borta pun la cale un nou super-show Muzeul Golești!

 

 

The most visited gambling websites in The UK