Menu

Succes medical remarcabil! Când viața poartă halat de medic, la Spitalul din Mioveni!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_07iulie_medici_mioveni07.jpgÎntr-o postare făcută ieri, este evidențiat un succes medical remarcabil, obținut de o echipă de medici de la Spitalul Orășenesc Mioveni, care a reușit operarea cu succes a unei paciente cu o formă extrem de gravă de apendicită, cu peritonită și alte complicații deosebite.
De remarcat că din echipa de medici care a efectuat intervenția chirurgicală prin care s-a salvat viața pacientei de 45 de ani a făcut parte și medicul Alexandru Gigel Guiță, fost comandant al Spitalului Militar Pitești, un medic militar extrem de cunoscut și prețuit pentru calitățile sale, care își continuă astăzi frumoasa și bogata carieră la Spitalul din Mioveni. Dar iată mai în detaliu despre ce a fost vorba...
(Mihai BĂDESCU)

„Ieri, colegii nostri au operat o pacientă de 45 de ani care a fost diagnosticată cu apendicită acută cu pelviperitonită și tumoră de ovar stâng cu salpingită.
O echipă mixtă, formată din dr. Leoveanu Mirel, medic specialist Chirurgie Generală, dr. Pahonţu Marius, medic specialist Obstetrică – Ginecologie și dr. Guiță Alexandru, medic primar anestezie și terapie intensivă, a efectuat cu succes această intervenție.
Pacienta se află în recuperare la Spitalul Orășenesc din Mioveni.

Dr. Leoveanu Mirel este medic specialist Chirurgie Generală, a absolvit UMF “Victor Babeș” Timișoara în anul 2012.

Experiența profesională i se regăsește într-un portofoliu vast care include Spitalul Clinic Colentina, Spitalul “Marius Nasta”, Institutul Oncologic București, Spitalul “Grigore Alexandrescu” și Spitalul Floreasca.
Din noiembrie 2020 este angajat cu normă întreagă la Spitalul din Mioveni, realizând o gamă largă de intervenții cu diferite de grade de complexitate și dificultate (colecistectomii, apendicectomii, hernii inghinale, ombilicale (clasic/laparoscopic), eventrații (cu plasă), ulcere perfotare, ocluzii, tumori de sân, tiroidectomii, histerectomii, rupturi de perineu (cistocel, rectocel), varice hidrostatice, fimoze, pleurostomii, biopsii ganglionare etc.), precum și mici intervenții (chist sebaceu, nevi pigmentari/alunițe cu limită de siguranță oncologică, furuncule, chisturi ale scalpului, lipom, plăgi, papiloame, unghii încarnate, abcese).
În colaborare cu gastroenterologia, tânărul medic are experiență în montarea de sonde PEG, inclusiv pentru pompele de Levodopa în Boala Parkinson.

Dr. Marius Pahontu este medic specialist obstetrică-ginecologie, cu o experiență bogată în domeniu.

Din 2004 este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” - București.
Acesta a colaborat cu unități medicale de renume precum Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Pantelimon “Bucuresti și Spitalul Clinic Universitar de Urgenta – Bucuresti.
A participat la numeroase cursuri, congrese și conferințe naționale.
Din 2019 este angajat al Spitalului Orășenesc Mioveni.

În vârstă de 59 de ani, Dr. Alexandru Gigel Guiţă are o experiență profesională lăudabilă.

Are un master în Managementul Serviciilor Sociale și de Sănătate. A studiat la Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, dar și la Institutul de Medicină și Farmacie București, Facultatea de Medicină Generală. S-a specializat în medicină generală, anestezie și terapie intensivă.
Conform datelor din CV-ul său, a fost șeful secției A.T.I. la Spitalul Militar din Pitești în perioada 2001-2010; următorii opt ani a ocupat funcția de comandant/director general la același spital. De asemenea, a fost director medical, locțiitor al comandantului în perioada 1.12.2018- 31.03.2019 tot la Spitalul Militar. A fost și manager general la Spitalul Victoria din București.”

 

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Ceva se schimbă în bine la Spitalul Județean din Pitești! Mesaj impresionant de mulțumire de la soția unui pacient salvat de medici

Un medic jos pălăria de la Spitalul Militar Pitești: Larisa Andreea Leoveanu

Jos pălăria! Articol impresionant despre medicul Ion Bulacu, de la Spitalul Militar din Pitești

În celebrul raport înțesat de fraude uriașe, Spitalul Orășenesc din Mioveni a fost dat de Curtea de Conturi ca ”exemplu de bună practică” în gestionarea resurselor publice!

 

 

 

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK