Menu

Începând de joi, Argeșul găzduiește Campionatul Mondial de Maraton 2021

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_09septembrie_kaiac-canoe09.jpg„În perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021, județul Argeș este gazda Campionatului Mondial de Maraton 2021 - BASCOV - ARGEȘ - ROMÂNIA (pentru categoriile Juniori, Tineret sub 23 de ani - U23, Seniori), organizat de Federația Română de Kaiac – Canoe.

Consiliul Județean Argeș este partener al acestui eveniment sportiv de amploare.

Deschiderea oficială a campionatului a avut loc ieri, în Piața Vasile Milea din Pitești.

Campionatul Mondial de Maraton 2021 va fi deschis oficial în prezența Președintelui Federației Române de Kaiac Canoe - Ioan BÂRLĂDEANU, Vicepreședintelui Federației Internaționale de Kaiac Canoe - Thomas KONIETZKO, Președintelui comitetului tehnic - Maraton - Federația Internațională de Kaiac Canoe - Ruud HEIJSELAAR și a conducerii Consiliului Județean Argeș, reprezentată de Vicepreședintele C.J. Argeș - Adrian Dumitru BUGHIU.

Considerat drept cel mai important eveniment al sporturilor nautice desfășurat în România, acest campionat mondial reunește peste 600 de participanți din 34 de țări, ce se vor întrece pe pistele de la Complexul Sportiv Național CNS Bascov – Budeasa.

Organizarea acestui campionat de talie mondială în județul Argeș reprezintă o oportunitate excelentă de promovare a județului la nivel internațional. De asemenea, prezența numeroaselor delegații străine în Argeș constituie un avantaj și din punct de vedere turistic și economic.

Programul competiției - Baza Nautică Bascov – Budeasa:
- Joi, 30 septembrie: 8.30 – 18.00
- Vineri, 1 octombrie: 8.30 – 17.50
- Sâmbătă, 2 octombrie: 8.15 – 18.10
- Duminică, 3 octombrie: 8.45 – 16.30

Evenimentul poate fi urmărit live pe pagina de Facebook a Federației Române de Kaiac Canoe: https://m.facebook.com/FederatiaRomanaKaiacCanoe/

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Argeșul de poveste! Lacul Scărișoara Galbena din Munții Făgăraș

Două rute din Argeş, pe lista traseelor cultural turistice ale Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului

Muzeul Județean Argeș deține în patrimoniu bastonul marelui poet Mihai Eminescu!

 

The most visited gambling websites in The UK