Menu

Teatrul nu se predă în pandemie...! Echipa de artiști condusă de actrița Luminița Borta, la o nouă premieră la singurul teatru independent din Pitești!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_11noiembrie_luminita_borta11.jpgTalentată și ambițioasă, cunoscuta actriță Luminița Borta continuă să mențină aprinsă flacăra artei teatrale din Pitești, chiar și în vremuri aspre, de pandemie. Fondatoare a unicului teatru independent din Pitești, îndrăgita actriță a pregătit alături de echipa sa chiar o premieră, intitulată "Salutări de la Pitesci", o adaptare foarte liberă după "Ale vieții valuri" de Tudor Mușatescu.

Foarte puținele locuri scoase la rezervare au fost epuizate într-o singură zi, dovada dorului pe care iubitorii de teatru din Pitești îl au față de spectacolele bune și în special pentru comediile savuroase puse în scenă de trupa Luminiței Borta de la Teatrul Independent Pitești.
Acum, se fac deja rezervări pentru cea de-a doua reprezentare a premierei programate vinerea viitoare și care se va desfășura cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță în privința Covid-19. Adică dezinfectant, temperatură, raze UV, mască, distanțare, râdeți în pliul cotului...

Rezervările pentru cea de-a doua reprezentare a comediei "Salutări de la Pitesci" se pot face la tel 0741. 068. 681.
Nu putem încheia fără să adresăm felicitările noastre pentru intreaga sa muncă, talentatei și inimoasei echipe de artiști conduse de Luminița Borta și să le dorim tuturor mult succes în continuare!

Adina IONESCU

 

The most visited gambling websites in The UK