Menu

Apel către Primăria Pitești: ”Avem nevoie de un spațiu de joacă pentru câini în parcul Lunca Argeșului”

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_02februarie_caini_parc02.jpgLuând în calcul numărul mare de piteșteni ce vizitează parcurile locale pe tot parcursul anului, credem că includerea unui spațiu de joacă pentru animalele de companie în planurile pentru împrejmuirea parcului Lunca Argeșului sau în proiectul pentru finanțarea parcului Lunca Argeșului va aduce un plus de siguranță și normalitate pentru cetățenii orașului Pitești.
În cazul parcului Lunca Argeșului există un spațiu în partea de vest ce poate fi împrejmuit fără a afecta spațiul alocat copiiilor sau pentru cei care aleargă sau se plimbă.

De ce este important?

Deținatorii de animale de companie vizitează cel puțin o dată pe săptămână unul dintre parcurile din Pitești și petrec cel puțin 45 minute.
La o estimare grosso modo: la 1.000 de deținători de câini, într-un an vor fi câini în parc timp de 39.000 de ore - timp în care e posibil să apară discuții sau alte neplăceri între proprietarii de câini și părinți, bicicliști, alergători.
Pentru a reduce considerabil numărul unor astfel de situații, crearea unui spațiu de joacă pentru câini ar contribui la siguranța copiilor, care nu s-ar mai întâlni cu câini fără lesă, la siguranța bicicliștilor și a alergătorilor, care nu vor trebui să ocolească câinii, și ar ajuta deținătorii de animale să petreacă timpul într-un singur loc din parc, în care câinii să aibă parte de suficientă mișcare, fără a fi nevoie să scoată lesa în alt loc în afara acestui dorit „dog park”.
În plus, acest spațiu dedicat câinilor ar putea crește nivelul igienei întrucât ar putea fi amplasate coșuri de gunoi și pungi, ce ar fi la îndemâna deținătorilor de câini pentru a strânge de fiecare dată dupa animalele lor.
Așadar, haideți să ne implicăm pentru a face un bine tuturor!

Cum va fi înmânată

Se va înregistra petiția la primărie cu lista semnăturilor, după adunarea unui număr mare de semnături atât online, cât și offline.

Articol preluat de pe siteul campaniamea.declic.ro

Dacă doriți să semnați petiția de sprijin, aveți un link aici!

 

The most visited gambling websites in The UK