Menu

Adrian Miuțescu și Dănuț Bica - întâlnire cu ministrul Dezvoltării pentru proiectele Argeșului

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_06iunie_miutescu_bica_attila06.jpg”Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu și senatorul liberal argeșean Dănuț Bica s-au întâlnit joi cu ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Cseke Attila. Parlamentarii argeșeni au discutat cu ministrul despre proiectele județului, asigurându-se că acestea vor fi susținute de la nivel guvernamental.

Întâlnirea vine după ce în aprilie ministrul Dezvoltării a fost într-o vizită de lucru în județ, când a avut ocazia să discute, la Schitu Golești, cu primarii liberali argeșeni. Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, i-a înmânat atunci ministrului Cseke Attila o listă cu proiectele prioritare ale primarilor.

Ministrul Cseke Atilla i-a asigurat pe parlamentarii liberali argeșeni că susține proiectele majore ale Argeșului și că are în vedere investițiile de care au nevoie primarii, în comunitățile lor.

Departamentul de comunicare al PNL Argeș”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Cu sprijinul președintelui PNL, Ludovic Orban și al președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu vor fi demarate lucrările la domeniul schiabil de la Ghițu

Punct ochit, punct lovit! Senatorul Dănuț Bica l-a luat la întrebări pe ministrul Cătălin Drulă pe tema reabilitării secțiunilor degradate din Autostrada București-Pitești

 

The most visited gambling websites in The UK