Menu

Mesajul lui Ion Mînzînă, președintelele PSD și al Consiliului Județean Argeș, pentru alegerile de primar de la Rociu și Aninoasa

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_06iunie_PSD_Victor_Balasoiu06.jpg„Dragi argeșeni,

Pe 27 iunie vor avea loc alegerile locale parțiale pentru funcția de primar în comunele Aninoasa și Rociu.

Acest scrutin electoral trebuie privit cu la fel de multă responsabilitate ca și celelalte tipuri de alegeri, așa încât îi îndemn pe alegători să se prezinte în număr cât mai mare la vot!

PSD Argeș propune candidați doi oameni ai locului, serioși, cu experiență și determinați să realizeze multe pentru comunitățile lor.

La Rociu, Victor Mihai Bălășoiu este un tânăr care și-a propus nu doar să continuie proiectele începute, ci și să înceapă altele noi, bazându-se pe energia sa și pe experiența tatălui, deputatul Aurel Bălășoiu.

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_06iunie_marius_manole-ion_minzina06.jpgNicolae Marius Manole este omul potrivit la locul potrivit în comuna Aninoasa. Consilier județean, manager cu experiență, el este hotărât să ducă localitatea sa natală la un grad înalt de civilizație și confort social.

Ei sunt candidații noștri la aceste alegeri! Sunt oameni de calitate, buni gospodari și specialiști în domeniile lor de activitate. Am mare încredere în ei!
Le urez mult succes!”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Ion Mînzînă, președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș: „Sub propaganda creșterii economice, guvernanții ascund realitatea scumpirilor masive!”

Dr. Cristina Stocheci, senator de Argeș al PSD: ”Proiectul noii legi a salarizării este o inepție!”

Simona Bucura Oprescu (PSD): „Guvernul Cîțu continuă bătaia de joc la adresa mediului de afaceri!”

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK