Menu

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu s-a lămurit: “România a ajuns o țară neguvernată!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_07iulie_orban_citu07.jpg“În timp ce nivelul de trai al cetățenilor se prăbușește, pe fondul majorării de prețuri, când șomajul tot crește, premierul Florin Cîțu este mai preocupat să elimine oamenii lui Orban din Guvern și din teritoriu, cum s-a văzut și în Argeș.

Acum, Florin Cîțu și-a asumat interimar funcția de ministru al Finanțelor, cu intenția evidentă de a controla împărțirea banilor publici pentru a cumpăra votul primarilor la congresul PNL. Interimatul poate fi până la 45 de zile, adică fix până la alegerile din partid.

Este deci evident că schimbările din Executiv și din partidele aflate la guvernare nu sunt făcute în interesul cetățenilor, ci doar pentru satisfacerea orgoliilor politice ale celor care conduc țara.

În loc să ia măsuri pentru creșterea veniturilor populației, pentru protejarea consumatorilor vulnerabili, pentru sprijinirea familiilor cu copii sau pentru pregătirea noului an școlar, cei care conduc țara se ceartă pe funcții și pe controlul politic al partidelor din Coaliția de guvernare!”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Simona Bucura Oprescu, concluzie șocantă: ”300.000 de companii riscă să intre în insolvență și 1,1 milioane de angajați, să-și piardă locurile de muncă!”

Simona Bucura Oprescu (PSD): “Guvernul de dreapta a promis lapte și miere în campania electorală, dar în realitate condamnă România la sărăcie...!”

 

The most visited gambling websites in The UK