Menu

Deputatul PSD Simona Bucura, nou semnal de alarmă: ”Nu renunțați la PNDL!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_07iulie_asfaltare07.jpg”Programul Național de Dezvoltare Locală inițiat de către PSD a fost un succes!
Nu există localitate din România în care să nu se fi făcut investiții finanțate prin acest program (apă, canal, drumuri, poduri, grădinițe, creșe, școli, cămine culturale etc).

Acum, guvernanții de dreapta anunță, prin vocea premierului Florin Cîțu, că ar trebui să se renunțe la PNDL sau să i se dea o altă formă.
Dacă se va întâmpla acest lucru, Guvernul Cîțu condamnă la subdezvoltare satele, comunele și orașele mici, în care proiectele derulate prin PNDL nu au fost încă finalizate!
Tot ce știu să facă guvernanții de dreapta este să folosească banii românilor în interes propriu: să provoace blocaje în lanț în județele și în localitățile în care nu au fost votați, dar și să decapitalizeze societățile din construcții care au contractat lucrări din PNDL și care sunt nevoite acum să amâne plata salariilor pentru muncitori și plățile către furnizorii de materiale!”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Mereu cu ochii pe ei! Simona Bucura Oprescu îi cere ministrului să vină lunar în comisia de administrație publică din Camera Deputaților

Simona Bucura Oprescu: ”Guvernul PNL a comis un abuz uriaș!”

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK