Menu

Ion Mînzînă, președinte PSD și al CJ Argeș: ”Guvernarea lui Iohannis și Cîțu a dus datoria externă la cel mai mare nivel din istoria României, peste 126 de miliarde de euro!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_Ion_Minzina_PSD_Arges.jpg”În același timp, deficitul balanței de plăți, respectiv diferența dintre importuri și exporturi, a explodat: a crescut cu 90%, deci aproape că s-a dublat în primele 5 luni ale anului, față de anul anterior – 5,947 miliarde de euro față de 3,207 miliarde de euro.
Aceste date ale BNR atestă degradarea accelerată a performanțelor economiei țării, efect al politicilor anapoda, haotice, nocive ale Guvernelor Orban și Cîțu.

În pofida împrumuturilor masive, de peste 54 de miliarde de euro, care au împins datoria publică a țării la dimensiuni fără precedent, guvernele liberale n-au adus niciun pic de bunăstare: au înghețat salariile și pensiile, au refuzat dublarea alocațiilor, n-au făcut nicio investiție semnificativă.

Iar așa-zisele cheltuieli masive provocate de pandemie sunt o minciună menită să acopere dezastrul incompetenței guvernamentale.
Guvernul Cîțu a alocat doar echivalentul a 1,6% din PIB (adică aproximativ 3,6 miliarde de euro) pentru combaterea efectelor pandemiei și măsuri de sprijin, mult mai puțin față de cât promisese!”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Ion Mînzînă, președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș: „Sub propaganda creșterii economice, guvernanții ascund realitatea scumpirilor masive!”

Ion Mînzînă, președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș: ”Cîțu vede plus acolo unde, de fapt, e minus!”

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK