Menu

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu: ”Banii europeni pentru PNRR se lasă așteptați!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_07iulie_pnrr07.jpg”Comisia Europeană a aprobat până acum Planurile Naționale de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru 18 țări care vor primi primele fonduri încă din acest an.
România este însă corigentă și la acest aspect. Vicepremierul Dan Barna a anunțat că PNRR-ul României va fi aprobat abia prin septembrie, iar primii bani europeni vor veni de abia în primăvara anului viitor! Să-l credem după ce Comisia Europeană a respins până acum trei PNRR-uri ale României?

Iată cum incompetența actualilor guvernanți a făcut ca anul 2021 să fie unul ratat din punct de vedere al investițiilor care puteau fi realizate cu bani europeni!
Grav este că, din acest motiv, în finanțarea deficitul uriaș generat de Guvernul Cîțu nu se mai poate conta pe avansul de 1,3 miliarde de euro pe care România ar fi trebuit să îl primească.

În plus, Comisia Europeană solicită noi corecții la PNRR. De exemplu, întreg capitolul Energie trebuie refăcut.
România e nevoită să se împrumute alte miliarde de euro și să plătească dobânzi grele pentru a suplini absența avansului din PNRR deoarece guvernanții au vrut să satisfacă interesele prietenilor și sponsorilor politici, întârziind nepermis de mult acest proiect vital!”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Simona Bucura Oprescu îi dă peste nas lui Năsui, ca să promoveze produsele românești pe piețele internaționale!

Simona Bucura Oprescu (PSD): „Primarii fac din nou apel la guvernanți, să evite alocarea discreționară de fonduri”

 

 

The most visited gambling websites in The UK