Menu

Cristina Stocheci, senator PSD de Argeș: “România normală a Dreptei este o Românie distrusă!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_Cristina_Stocheci.jpg“Domnule premier Cîțu, domnilor guvernanți, de ce bătălia pentru putere și alegerile interne în PNL sunt mai importante decât educația, sănătatea și traiul de zi cu zi al românilor?

Modul în care acționează guvernanții este unul dezastruos pentru țara noastră! PNL USR-PLUS se axează doar pe propriile interese meschine.

Ceea ce se întâmplă în această perioadă în România este un dezastru!
România normală a Dreptei este o Românie distrusă!

Începe școala guvernul n-a făcut nimic! E la fel de rău, dacă nu și mai rău decât anul trecut. În pofida angajamentelor guvernului, școlile nici nu se vor deschide bine că vor fi închise din cauza pandemiei, iar copiii vor fi nevoiți să se streseze din nou cu acele cursuri online. Nici acum nu există internet în toate școlile și, culmea absurdului, în multe locuri copiilor li s-au luat tabletele.

Nu există reguli clare și resurse alocate pentru testarea gratuită, pe termen lung, a copiilor și a profesorilor, ori de câte ori e nevoie, deși experiența europeană a arătat că aceasta este soluția corectă.

Valul 4 al pandemiei se extinde mult mai rapid decât orice previziune; sunt deja peste 2000 de noi cazuri zilnic, iar locurile la ATI-uri sunt la limită.

În 7 luni de guvernare PNL USR-PLUS UDMR s-a depăsit deficitul comercial! Acest fapt este consecința politicii nocive a actualului guvern, care nu a sprijinit economia și care a eliminat orice stimuli pentru producția internă și export.
Agravarea deficitului comercial înseamnă presiune din ce în ce mai mare pe cursul de schimb, leul se devalorizează accentuat și în curând se va atinge pragul de 5 lei pentru un euro.”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Cristina Stocheci, senator PSD de Argeș: ”Guvernarea PNL-USR-UDMR conduce economia României spre prăpastie cu o viteză uluitoare!”

Senatorul PSD Cristina Stocheci: ”Degeaba încearcă Guvernul Sărăciei să facă din negru, alb!”

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK