Menu

Vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu, prezent la Adunarea Generală a Asociației Internaționale a Regiunilor Francofone

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_10octombrie_Adrian_Bughiu-Regiuni_Francofone10.jpg”Delegația Consiliului Județean Argeș condusă de vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu este prezentă în aceste zile la Lyon, la Adunarea Generală a Asociației Internaționale a Regiunilor Francofone.

Cu această ocazie, delegația a fost primită de Excelența Sa Doamna Anca Opriș - Consul General al României la Lyon.

Temele abordate în cadrul întâlnirii au fost dezvoltarea relațiilor de colaborare între autoritățile române și franceze, participarea Argeșului la Sărbătorile consulare din 2022, oportunitățile economice, culturale si educative oferite de partenerii francezi, dar și realitățile actuale în contextul pandemiei și al crizei economice.

Județul Argeș păstrează o relație strânsă și fructuoasă cu Consulatul General al României la Lyon, participând de-a lungul timpului la evenimente importante organizate în metropola franceză.

În încheiere, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu a adresat invitația doamnei Consul General de a efectua o vizită de lucru în Argeș în primăvara viitoare.”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Încep lucrările la unul din cele mai importante proiecte cu fonduri europene nerambursabile ale CJ Argeș! DJ 503 va fi modernizat!

Sebastian Tudor și-a lansat ieri un nou volum de referință, la Muzeul Județean

Eveniment inedit! Expoziție de carte veche românească și autografe argeșene celebre la Biblioteca Județeană!

 

 

The most visited gambling websites in The UK