Menu

Simona Bucura-Oprescu, deputat PSD de Argeș: “Iohannis își bate joc de români!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_10octombrie_psd_simona_ciolos10.jpg“Cum este posibil ca președintele Klaus Iohannis să îl nominalizeze pe Dacian Cioloș, președintele USR, pentru funcția de premier?

Cioloș, cunoscut pentru că a condus în 2016 așa-numitul «Guvern Zero» din cauza slabei performanțe, este liderul unui partid de 15% în continuă scădere!

Probabil Iohannis își închipuie că românii au uitat de dezastrul din precedenta guvernare Cioloș:

- La capitolul fonduri europene, acolo unde Cioloș și colegii săi se visează experți, au fost zero. Un memorandum discutat într-o ședință a Guvernului tehnocrat arăta că absorbția fondurilor structurale din ciclul financiar 2014-2020 era 0%. Zero!

- Guvernul Cioloș a modificat Codul Penal și Codul de procedură penală prin Ordonanță de Urgență, ceea ce era neconstituțional;

- Tot Guvernul Cioloș și Raluca Prună se fac vinovați și de legea recursului compensatoriu, care a dus la eliberarea a peste 16.000 de deținuți, mulți dintre ei foarte periculoși (peste 2.000 dintre ei erau acuzați de omor și omor calificat, alții pentru viol sau pornografie infantilă);

- 100.000 de români au fost înșelați de guvernul Cioloș care a mințit că este nevoie de 6 milioane de euro pentru ca statul să cumpere opera «Cumințenia Pământului» a lui Brâncuși; statuia nu a fost cumpărată, iar oamenii nu și-au mai primit banii înapoi!

- Tot Guvernul Cioloș îi certa pe români pentru faptul că nu mai munceau pe «doi lei», refuzând creșterea salariului minim la 1.200 de lei.

Pe el îl vreți prim-ministru, domnule președinte?

PSD nu va vota niciodată un Guvern Cioloș! Cîțu nu a fost dat jos pentru ca în locul lui să vină un premier «Zero»!”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu: „Bilanțul unei guvernări eșuate!”

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș: ”Cîțu se răzbună pe români pentru că a fost demis!”

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK