Menu

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”Asistăm la un circ politic, iar românii mor pe capete!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_Remus_Mihalcea.jpg”Sistemul sanitar din România este la pământ! Avem record de îmbolnăviri, record de decese, cifre șocante ale pandemiei de COVID-19 în România. Ne este din ce în ce mai greu să facem față valului de îmbolnăviri de COVID-19 atât în rândul populației, cât și în rândul nostru, al medicilor.

Știam cu toții că vine valul 4 și nu s-a făcut nimic. Autoritățile nu ne-au ajutat cu nimic. Suntem în aceeași situație ca la începutul pandemiei. Aceleași condiții în spitale, același număr de paturi la ATI și o campanie de vaccinare eșuată. Suntem pe locul 3 în lume la decese în acest moment!

Gradul scăzut de vaccinare în rândul populației reprezintă, poate, și un eșec în ceea ce privește încrederea care trebuie să existe între corpul medical și populație.

* DA, și o persoană vaccinată se poate îmbolnăvi.
* DA, și o persoană vaccinată poate dezvolta forme severe ale infecției cu SARS-CoV-2.
* DAR proporția acestor cazuri este mult mai mică în rândul persoanelor vaccinate față de cele nevaccinate. Mor pacienți tineri, ajung copii în secțiile de ATI! Și autoritățile nu ne ajută cu nimic. Asistăm la un circ politic și românii mor pe capete!
Aveți grijă de voi, protejați-vă, că altfel nu are nimeni!”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Dr. Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”Incompetența guvernanților duce la devalizarea bugetului României!”

Dr. Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: “Incompetența guvernanților de dreapta face victime!”

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK