Menu

Avocatul Radu Perianu, consilier al premierului Florin Cîțu: „Pandemia nu a luat o pauză, odată cu moțiunea iresponsabilă a majorității PSD-AUR-USR”

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_10octombrie_pnl_perianu10.jpg„Guvernul interimar condus de premierul Florin Cîţu face eforturi și mai mari pentru a rezolva urgențele din sănătate și economie, având atribuții limitate.

În perioada 8 septembrie - 12 octombrie au fost luate următoarele măsuri:
* Am suplimentat numărul de paturi la ATI cu 1000.
* Bugetul Ministerului Sănătății a fost suplimentat cu 386 de milioane de lei pentru achiziționarea medicamentului Remdesivir.
* Pentru îngrijirea şi tratamentul pacienților critici din secțiile ATI, am suplimentat bugetul cu suma de 70 de milioane de lei.
* Am repartizat 5.206 fiole de anticorpi monoclonali neutralizați, primiți de România prin donație din partea statului Italian.
* Am demarat procedurile pentru încheierea contractului de furnizare a 10.000 de tratamente anticorpi monoclonali și încheierea unui nou contract pentru furnizarea cantității de 139.200 flacoane de Remdesivir.
* La începutul lunii septembrie am achitat toate plățile restante către personalul medical din centrele de vaccinare pentru perioada mai-august, în sumă de 91,4 milioane de lei. Iar pentru luna septembrie - 24,5 milioane de lei.
* Pentru asigurarea procesului de testare, Ministerul Sănătății a repartizat către DSP un număr de 509.000 teste rapid antigen, pentru unităţile școlare 280.000, centre rezidențiale 144.900 și farmacii 85.000.
* A fost deblocată campania de vaccinare antigripală gratuită.
* Am implementat cele două măsuri de schimbare a campanie de vaccinare împotriva COVID-19, ordinul ministrului sănătății privind acordarea alocației de hrană sub formă de tichete de masă persoanelor care se vaccinează și, bineînțeles, Loteria vaccinării.

#RomâniiTrebuieSăȘtie #RomâniaLiberală”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Avocatul Radu Perianu, consilier al premierului Florin Cîțu: ”Prin PNRR, România va primi 1,88 miliarde de euro pentru sisteme de apă și canalizare”

Avocatul Radu Perianu, consilier al premierului Florin Cîțu: ”Prin PNRR, proiectul «România Educată» este finanțat cu 3,6 miliarde de euro”

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK