Menu

Cristian Gentea, ales președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PSD la nivel național

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_10octombrie_gentea10.jpgCristian Gentea, primarul ales al municipiului Pitești, a fost votat ieri, în unanimitate, în cadrul ședinței Consiliului Național Politic al PSD pentru a ocupa o nouă funcție importantă.
Astfel, Cristian Gentea este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PSD la nivel național! Această poziție îi aduce acestuia și statutul de membru al Biroului Permanent Național, cu drept de vot. Este o recunoaștere a muncii și rezultatelor de excepție obținute de Cristian Gentea în alegerile locale din 27 septembrie, dar și de aportul PSD Argeș la succesul partidului la nivel național.
Liga Aleșilor Locali este structura din care fac parte toți președinții și vicepreședinții de Consilii Județene, primarii și viceprimarii de municipii, orașe și comune, precum și consilierii județeni și consilierii locali ai PSD din toată țara.

“În primul rând, doresc să mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată. Este o funcție care mă onorează, dar mă și obligă, fiind una de mare responsabilitate. Și, așa cum mă cunoaște lumea, voi face tot ce depinde de mine pentru ca Liga Aleșilor Locali a PSD să fie, într-adevăr, veriga esenţială a PSD. Aleşii locali sunt cei care ţin legătura nemijlocită cu electoratul, cu populaţia ţării, cu acele categorii de cetăţeni care ne sprijină şi pe care suntem datori să-i apărăm”, a declarat Cristian Gentea, președinte executiv al PSD Argeș și primar al ales al municipiului Pitești.
Traian ȘUȚĂ

 

The most visited gambling websites in The UK