Menu

Simona Bucura Oprescu își continuă tirul nemilos: ”Dezastrul guvernării PNL este confirmat de prognozele marilor instituții financiare mondiale!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_10octombrie_florin_catu10.jpgÎntr-o postare făcută pe pagina sa de socializare, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, își continuă tirul nemilos la adresa actualei guvernări PNL. Pe care Simona o apreciază a fi de-a dreptul falimentară, cu efecte dezastruoase pentru întreaga țară și pentru populația tot mai sărăcita și disperată. Dar iată ce a scris Simona Bucura Oprescu în postarea sa, care sigur îi va scoate din sărite și din pepeni pe cei din PNL și pe simpatizanții lor:

„Dacă mai era nevoie de noi confirmări privind dezastrul provocat de guvernarea PNL, iată că le avem!

Astfel, conform celei mai recente actualizări a prognozei economice (Economic Update) a Băncii Mondiale pentru Europa şi Asia Centrală (ECA) publicate astăzi de instituţia financiară internaţională, economia românească ar urma să se contracte cu 5,7% în 2020!

De asemenea, Banca Mondială se aşteaptă ca deficitul fiscal să ajungă la 9,1% din PIB în 2020, față un nivel planificat de 3,6% din PIB înainte de criză!

Iar pentru 2021, instituția mizează pe un deficit de 6,3% din PIB.

În fine, Banca Mondială pune sub semnul întrebării capacitatea Guvernului PNL de a profita de fondul de relansare al UE, care este unul dintre principalele motoare ale relansării economice.

Ca să vă dați seama de habarnismul celor care ne guvernează, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, declara, în una august a acestui an, că România va evita recesiunea tehnică şi va avea o contracţie a economiei mai mică decât estimările publice făcute de agenţiile de rating, Comisia Europeană (CE), Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi alte instituţii bancare importante.”

Traian Șuță

 

The most visited gambling websites in The UK