Menu

Senatorul PNL Dănuț Bica: ”Angajamentul PNL a fost îndeplinit: pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate!”

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_02februarie_danut_bica002.jpgIeri, prin votul dat în ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților, angajamentul PNL a fost îndeplinit: pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate! Continuăm cu îndreptarea legilor strâmbe adoptate ani la rândul de PSD, pentru acordarea de privilegii și beneficii preferențiale.

Pensiile parlamentarilor au fost introduse de PSD în 2015, iar orice tentativă a noastră de a le elimina s-a lovit de majoritatea nocivă PSD-istă din legislatura trecută.
PNL a fost singura forță politică care a votat împotriva introducerii pensiilor speciale. Încă de anul trecut, am depus un proiect de lege pentru desființarea pensiilor speciale ale deputaților și senatorilor, care a fost blocat, intenționat, de actuala conducere a PSD.
Dacă PSD ar fi deținut majoritatea parlamentară și acum ar fi luptat cu toate puterile pentru menținerea pensiilor speciale, contrar discursului duplicitar pe care îl afișează astăzi.
Prin votul românilor s-a făcut dreptate! Noua majoritate de dreapta din Parlament a reușit să elimine aceste pensii. Respectăm, astfel, voința cetățenilor care ne-au dat votul de încredere, la alegerile parlamentare.

A consemnat Traian Șuță

 

The most visited gambling websites in The UK