Menu

A doua etapă a Maratonului de vaccinare din Argeș va avea loc în acest weekend, la Prefectură

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_06iunie_maraton_vaccinare_etapa2-06.jpg”Instituția Prefectului Argeș, împreună cu Consiliul Județean Argeș și Direcția de Sănătate Publică Argeș vor organiza, în weekendul 12-13 iunie, etapa a doua a Maratonului de Vaccinare.

Acesta se adresează atât celor care vin pentru a doua doză de vaccin Pfizer BioNTech, cât și acelora care vin pentru prima doză. Totodată, Direcția de Sănătate Publică asigură posibilitata imunizării cu serul Johnson&Johnson pentru cei interesați. Ser care are avantajul că se administerază în doză unică.
Imunizarea se va realiza cu ajutorul echipelor mobile formate din medici de la Spitalul Județean Pitești și medici de la Spitalul de Pediatrie Pitești.

În ceea ce privește programul, atât sâmbătă, cât și duminică, oamenii se vor putea prezenta la vaccinare între orele 8:00 și 20:00.

Instrumentiștii Filarmonicii Pitești se alătură și de această dată campaniei de imunizare a populației din județul nostru și vor cânta în ambele zile de maraton.

Cancelaria Prefectului Județul Argeș”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Prefectul Emilia Mateescu a făcut planul la Varianta de Ocolire Pitești Vest

Prefectul Emilia Mateescu a trecut ieri în revistă principalele proiecte de dezvoltare din Câmpulung

 

 

The most visited gambling websites in The UK