Menu

Transfăgărășanul s-a redeschis circulației!

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_transfagarasan.jpgCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că începând de luni, 28 iunie 2021, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), s-a deschis pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00 - 21:00.
Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21:00-07:00.
Reprezentanții CNAIR fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

Atenție la urși!

De asemenea, cei ce tranzitează acest sector de drum sunt atenționați că, în ultima perioadă, a fost semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile. Turiștii sunt sfătuiți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Transfăgărășan (DN 7C) este un drum național aflat în administrarea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. În consecință, administrarea, exploatarea și întreținerea acestui drum sunt în competența CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT-Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook https://www.facebook.com/cnadnr/.

(Sursa: www.cnadnr.ro)

A consemnat Adina IONESCU

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Patronul de la Valea cu Pești, Dumitru Grecu, o nouă reacție dură împotriva închiderii premature a Transfăgărășanului

PSD sprijină mediul de afaceri din județul Argeș!

Parlamentarii PNL Argeș, în dialog cu reprezentanții mediului de afaceri din județ

Încident șocant, sâmbătă, la Golești! Un ursuleț a venit să-i muște de fund pe participanții la marele bal al prădătorilor și răpitorilor din Argeș

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK