Menu

Iată că se poate și așa...! Un procuror de la DNA Pitești, tratat cu flit de șefii de la CSM

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_directia_nationala_anticoruptie10.jpgProcurorul Răzvan Ionuț Tudor de la DNA Pitești a fost invitat zilele trecute, de către șefii săi ierarhici de la CSM, să-și pună pofta-n cui. Cum așa?! Păi, foarte simplu...!
Procurorul cu pricina este șeful Parchetului din Brezoi, de la care s-a transferat acum mai multe luni, prin delegare, la DNA Pitești. Numai că, pe când se infurcea cu corupția pe la Pitești, lui Tudor i s-a apropiat de final mandatul de prim-procuror la Brezoi. Ca atare, a cerut omul ca, după ce mandatul său de șef își va da obștescul sfârșit, să-și poată continua activitatea ca simplu procuror la Brezoi.
Dar, ce să vezi...?! Șefii de la Secția pentru procurori a CSM nici n-au vrut să audă una ca asta și i-au respins cât ai zice pește cererea procurorului Tudor. Și fără să facă publice deocamdată motivele refuzului. Procurorul Tudor a fost astfel condamnat să rămână la DNA Pitești și să se lupte cu corupția până prinde ceva. Ceva corupți, și în niciun caz trenul de Brezoi...!

Adina IONESCU

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Gospodina tot gospodină rămâne...! Șefa DNA-Pitești i-a scos pe toți procurorii anticorupție la curățenia de primăvară prin sertare și dosare!

Păzea! Procurorul care l-a acuzat, dar în final l-a achitat pe celebrul primar Mircea Gutău din Rm Vâlcea, vine la DNA Pitești!

A intrat în picaj...! Procurorul Călin Nistor, la un pas de schimbare de la șefia Secției de combatere a corupției, din cadrul DNA

The most visited gambling websites in The UK