Menu

Ultimul mesaj al prefectului Emilia Mateescu, chiar după demiterea sa! Peste 300 de argeșeni s-au angajat ieri la tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș!

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_emilia_mateescu02.jpgÎntr-un mesaj publicat ieri pe grupul whatsapp destinat presei, imediat după apariția în Monitorul Oficial a hotărârii privitoare la demiterea sa din funcție, ex-prefectul USR-Plus de Argeș, Emilia Mateescu, a mulțumit presei pentru colaborarea avută în scurta perioadă în care a condus județul. Mai mult decât atât, în ultima sa comunicare, Emilia Mateescu a inclus și un alt mesaj de mulțumire, de această dată ceva mai special. Iată-l în întregime:
”Astăzi (joi n.n.) constructorul autostrăzii ne-a sunat și ne-a mulțumit pentru sprijinul în recrutarea persoanlului necesar pentru construcția autostrăzii. Au fost asaltați de sute de telefoane de cei pe care îi vor angaja.
Eu știu că asta se datorează vouă, celor care ați ales să ajutați și să publicați anunțul de angajare de ieri.
Datorită vouă peste 300 de persoane din județul Argeș își vor găsi un loc de muncă, se vor putea întreține pe ei și pe familiile lor.
Vă mulțumesc tare mult!”

A consemnat Traian Șuță

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Managerul Spitalului Județean, Adriana Molfea, le-a mulțumit tuturor cadrelor medicale implicate în Maratonul de vaccinare de la Prefectură

Prefectul Emilia Mateescu explică cine și cum poate primi ajutoare de urgență după inundațiile din Argeș

 

The most visited gambling websites in The UK