Menu

Curaj de... Superman! Judecătoarea piteșteană Mădălina Afrăsinie uimește din nou, printr-un alt pamflet spectaculos!

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_judecator_Madalina_Afrasinie.jpgCunoscuta judecătoare Mădălina Afrăsinie, originară din Pitești, iar în prezent judecătoare în cadrul Tribunalului București, continuă să uimească, dar și să impresioneze și chiar să șocheze prin opiniile sale, publicate pe contul personal de socializare. Unele dintre ele de-a dreptul remarcabile prin curajul, dar și prin profunzimea și talentul cu care sunt scrise. Nu de puține ori purtând cu sine amprenta înțepătoare a unui umor fin, dar alteori și prin tristețea și amărăciunea care se degajă din remarcile sale. Iată bunăoară una din ultimele sale postări, făcută de judecătoarea Afrăsinie chiar zilele trecute și al cărei titlu este foarte sugestiv: "România lui Superman de 1 leu". Chiar dacă, așa cum spune chiar autoarea, adeseori "vânată" de sistem pentru opiniile sale curajoase, totul nu reprezintă decât un pamflet amar, iar orice asemănare cu persoane cunoscute este o întâmplare... Iată:
(Mihai BĂDESCU)

”România lui Superman de 1 leu

Țara este în colaps, dar noi «turnăm» filme în care jucăm rolul salvatorului suprem... măsurile halucinante adoptate de-a valma au condus «la explozia» salariilor, acestea crescând «cu imensa» sumă de 1 leu!

Totul este în floare, se oferă bonusuri pentru a te vaccina arătând, parcă, cât «de inteligenți» ne cred ei și pentru că, musai, trebuie să participam activ la întrecerea socialistă pe vaccinare!

Luni vor începe școlile... fizic. Oare pentru cât timp?!
La naiba!
O generație distrusă chiar nu mai contează, având în vedere «creșterea» natalității în România!

Românii nu mai cotează de mult în ecuația lor! Nici măcar când sunt alegeri!
Nu contează cine votează, nu contează nici cine numără voturile! Contează doar cine anunță rezultatul alegerilor!

Constituția? O carte învechită!
Drepturile fundamentale ale omului? «Un lux teoretic»!

Resemnarea ne-a cuprins pe toți. Este o luptă pentru a supraviețui! Atât!
Înainte ascultam emisiuni interzise, noaptea «ca hoții» si cu lumina stinsă, părinții noștri sperând ca flacăra libertății să nu moară cu ei, ci să fie moștenirea noastră Sfântă!

Acum scriem pamflete pentru că libertatea de exprimare dăunează grav lor și încercăm să ne creștem copiii în așa fel încât să fie în stare să pornească o Revoluție pentru dreptul lor de a fi liberi!!!

Fac parte din generația de sacrificiu!
Copilul meu face parte din alta generație de sacrificiu!
Nimic nu s-a schimbat! Totul este ciclic!

Pe tata îl ridica securitatea de acasă!
Pe mine cine mă va ridica?

Dictatura se instaurează în ropote de aplauze și noi ne bucuram că ne recompensează, pentru asta, cu 100 lei în tichete...

P.S. Acesta este un pamflet amar și trebuie citit și înțeles ca atare
P.P.S. Orice asemănare cu persoane cunoscute este o întâmplare”

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Nu ești precaut și ești prost, plătești…! Judecătoarea piteșteană Mădălina Afrăsinie o pune la punct pe ministra Violeta Alexandru

Jos pălăria! Două judecătoare din Pitești fac furori la București: Denisa Stănișor și Mădălina Afrăsinie

Cuvinte care ar trebui să ne doară pe toți... România ”lui luni”, gânduri amare...

 

The most visited gambling websites in The UK