Menu

A găsit lampa lui Aladin! Primărița Elena Lasconi din Câmpulung îi învață pe locuitori să-și fotografieze problemele și să le trimită spre rezolvare într-o aplicație minune!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_10octombrie_elena_lasconi01-10.jpgÎntr-o postare făcută pe o rețea de socializare, primărița USR din Câmpulung, Elena Lasconi, se laudă că a lansat un fel de aplicație minune, prin intermediul căreia va putea găsi o rezolvare tuturor problemelor semnalate de locuitorii municipiului. Și totul doar printr-o simplă poză, făcută problemei respective, localizată bine, iar apoi trimisă spre rezolvare în aplicația minune. E-Muscel se numește aceasta, iar primărița star de televiziune zice că este prima din România care a lansat o astfel de aplicație, cu rol de lampă a lui Aladin în rezolvarea necazurilor edilitare semnalate de cetățeni. Dar iată cum descrie primărița Elena Lasconi minunăția virtuală pe care a pus-o la cale pentru musceleni:

„Fără birocrație, timp pierdut la cozi, nervi și disconfort. Începând de astăzi puteți descărca pe telefon aplicația E-Muscel unde puteți sesiza toate problemele din oraș. De exemplu, nu funcționează o lampă de iluminat de pe domeniul public. Faceți o poză, selectați locul, iar noi preluăm imediat cazul. Puteți urmări cine a preluat lucrarea, în cât timp se rezolvă și puteți să primiți pe mail fotografie cu lucrarea remediată.

Sunt singurul primar din România care a implementat o asemenea aplicație. De ce? Simplu. De regulă, primarii în funcție își fac planuri să fie realeși. O asemenea aplicație e “periculoasă”, declanșează o avalanșă de probleme care necesită rezolvare rapidă. Așa că, e mult mai simplă varianta clasică: hârtii, numere de înregistrare, termene de minim 30 de zile, audiențe la primar etc.

V-am promis că tot ce o să fac o să fie în interesul vostru pentru a crește calitatea vieții fiecărui câmpulungean și mă țin de promisiuni.

f_350_200_16777215_00_images_poze_2021_10octombrie_elena_lasconi02-10.jpgAstăzi, mă mândresc cu faptul că orașul nostru este primul din România în care am implementat această aplicație care funcționează cu succes în Suedia, o țară civilizată în care lucrurile funcționează ca la carte, iar oamenii sunt tratați cu respect.

Important: nu uitați să faceți poze și să specificați exact locul. Mulțumesc!

Care sunt diferențele majore față de alte aplicații care funcționează în țară? Acoperă toate tipurile de probleme, probleme care țin de ADP, Edilul, iluminat, Poliția Locală iar în curând vrem să introducem și Distrigaz, CEZ, Romtelecom, DIGI, etc. Practic, aplicația este un mega dispecerat care va prelua toate sesizările.”

A consemnat Traian ȘUȚĂ

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Senatorul Narcis Mircescu, noul președinte al USRPLUS Argeș! Deputatul Ionuț Moșteanu și prefectul Emilia Mateescu, aleși vicepreședinți ai filialei!

Prefectul Emilia Mateescu a trecut ieri în revistă principalele proiecte de dezvoltare din Câmpulung

 

 

The most visited gambling websites in The UK