Menu

Legături primejdioase! Cum se joacă secretarul de stat Gheorghe Alecsei cu fundul gol pe lângă tulumba cu apă fiartă a Poliției Române

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_08august_gheorghe_alecsei08.jpgDe când a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, pe Gheorghe Alecsei a început să-l cam mănânce de la brâu în jos și să se învârtă cu fundul gol pe lângă tulumba cu apă fiartă al Poliției Române. De când s-a pomenit cocoțat în gruparea de interese de partid și de stat constituită la Argeș în vederea unei guvernări cât mai profitabile, Alecsei probabil că și-a cam pierdut nițel uzul rațiunii și cu cine credeți că s-a trezit că vrea să se ia de piept…? Ba, mai grav, nici măcar să se ia de piept în mod direct, cocoșește, ci prin intermediul soției sale, Elena Alecsei, căreia domn jupân peste Rezervele de Stat i-a pasat afacerile pe care le derula la Curtea de Argeș până să devină secretar de stat… Cu ditamai Inspectoratul General al Poliției Române, pe care firma administrată acum de doamna Alecsei n-a ezitat să-l atace frontal, prin gogeamite reclamația depusă împotriva unei licitații pe care ”sticleții” cei mai mari ai României o puseseră la cale pentru a-și încălzi fundurile obosite de atâta luptă cu infractorii și cu clanurile interlope.

Altfel spus, firma Aqva Termo Sanit SRL din Curtea de Argeș a dat buzna peste IGPR, dornică să pună lăbuța pe un frumușel contract de achiziție publică, având ca obiect livrarea unui așa-numit “Complet – centrală termică format din trei cazane pentru încălzire/preparare apă caldă ale acestora”. Numai că, ce să vezi…!? Fără pic de respect față de autoritatea și prestigiul proaspătului secretar de stat cocoțat călare peste uriașul siloz de la Rezervele de Stat, ”sticleții” de la IGPR au dat cu flit ofertei depuse de firma controlată formal de doamna secretar de stat și au dat contractul celor trei cazane încălzitoare altei firme, unei anume AB Instal din Craiova.

Păi să nu te enervezi când vezi una ca asta…!? Evident că s-a enervat și Alecsei, dovadă că a început să împungă imediat cu reclamații IGPR-ul, doar-doar o întoarce din drum toată afacerea cu mult râvnitele cazane și o va băga frumușel în propriul portofoliu de lucrări, dar mai ales în portofelul cu firfirei. Numai că, ghinion, cum ar spune domn profesor de la Cotroceni…! Reclamațiile lui Alecsei n-au făcut altceva decât să producă o iritare maximă acolo pe unde nu e bine nicicum să umbli cu gura mare, ci doar tiptil și fără să lași amprente. Dovadă că întreg tărăboiul făcut de firma lui Alecsei a fost înăbușit operativ fix acolo unde trebuie, constatându-se chiar că este total nefondat din punct de vedere legal. Fapt care nu poate decât să sporească și mai mult atenția întregului IGPR în ce privește afacerile derulate de familia certărețului, gălăgiosului, dar și hrăpărețului străjer adus de la Argeș ca să păzească toate bogățiile din hambarul Rezervelor de Stat. Un copoi mai vorbăreț din fire ne-a spus chiar că, de-acum încolo, Poliția Română va urmări cu muuult mai multă atenție afacerile derulate în familia domnului secretar de stat. Nu numai acasă, la Curtea de Argeș, dar și în marea familie politică din care face parte Gheorghe Alecsei și ale cărei interese le apără strașnic la Rezervele de Stat…! Suntem cu ochii pe voi…, cum ar spune un cunoscut ministru cu geacă!
Șoaptereci

 

The most visited gambling websites in The UK