Menu

Lovitură de teatru, ca să-și dea cu barda-n... coate! Judecătorii au decis că primarul Cornel Ionică ar fi putut candida bine mersi pentru un nou mandat!

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_08august_cornel_ionica08.jpgPlângerea și scrâșnirea dinților pentru primarul Piteștiului, Cornel Ionică, după ce instanța de judecată l-a făcut să-și dea seama că a luat cea mai mare țeapă din carieră, atunci când s-a retras de bunăvoie în favoarea lui Cristian Gentea, din competiția pentru câștigarea unui nou mandat de primar la Pitești! Parcă înadins să-i facă în necaz și să-l facă să muște din covoare de supărare că s-a dat cu bună știință la o parte și a renunțat să mai candideze pentru un nou mandat, pe care ar fi avut șanse uriașe să-l câștige, judecătorii Tribunalului Argeș au emis sâmbătă, fix la ora 16:10, o sentință definitivă care pică exact ca o măciucă peste nea Ionică fără frică, primarul care s-a înecat însă acum cam ca țiganul la mal.

f_350_200_16777215_00_images_poze_2020_08august_cornel_ionica_sentinta08.jpgCu multă compasiune pentru neinspirata decizie luată de Cornel Ionică de a se da la o parte de bunăvoie de pe scaunul de primar, făcând astfel jocurile lui Cristian Gentea, reproducem textul rezumat al sentinței buclucașe care îl face probabil acum pe Ionică să-și dea cu barda în coate, că n-a mai candidat la Primărie: ”Admite apelul declarat de intimatul Ionică Constantin. Schimbă Sentința Civilă nr 4002/21.08.2020, în sensul că respinge contestația formulată de PNL. Respinge apelul declarat de USR împotriva Sentinței Civile nr 3978/20.08.2020. Definitivă. Pronunțată în ședință publică azi, 22.08.2020, ora 16:10, la Tribunalul Argeș-Secția Civilă”.

Ce să mai spui? Va să zică, primarul Cornel Constantin Ionică ar fi putut candida bine mersi pentru un nou mandat de primar la Pitești. Dar a preferat să se retragă din luptă, lăsându-l pe Cristian Gentea să candideze în locul său din partea PSD, de teamă că judecătorii îi vor anula candidatura, pe motive de incompatibilitate. Iar justiția, damă finuță și de comitet, a venit abia la spartul târgului, când Ionică deja își luase toate jucăriile și plecase de la Primărie, ba chiar și poftindu-l pe Gentea să-i ia locul, cu vestea că, de fapt, primarul ar fi putut candida fără nicio problemă pentru un nou mandat. Păi să nu te oftici și să-ți snopești în bătaie toate amantele și toți banii de la bancă, atunci când vezi una ca asta...!? Lăsați, domn primar, nu fiți supărat...! Să mai câștige și Gentea, că și geanta lui e încăpătoare! Să mănâncă și gura lui, fi-r-ar dreacu-al dreacu, nu...!?
Șoaptereci

The most visited gambling websites in The UK