Menu

Altă belea la SC Apă Canal 2000 SA Pitești...! Servicii de asigurare fușerite pe sub masă, dar și pe deasupra legii!

f_350_200_16777215_00_images_poze_01_permanente_apa_canal.jpgNu trebuie deloc să faci cine știe ce mari eforturi ca să afli oarece vești proste izvorâte din inepuizabila sursă de alimentare cu treburi urât mirositoare de la SC Apă Canal 2000 SA Pitești. Ultima dintre ele ne-a fost raportată chiar zilele trecute și vizează o altă năsărâmbă făcută recent de oamenii priceputului director Mihail Marinescu. Cel care, mai nou, cică obișnuiește să-și ia uneori masa de prânz singur cuc, prin oraș, ca să nu fie deranjat de vreo conversație inoportună ori de vreun subaltern obraznic, în timp ce-și reîmprospătează cu calorii resursele manageriale și dă indicații prețiase prin telefon. Dar nu asta e problema, pe unde și cu cine bagă pe sub nas domn director, să-i fie de bine...! Problema este cu o licitație pentru niscaiva ”Servicii de asigurare”, pe care atât de bine au sucălit-o specialiștii de la Apă Canal Pitești, până au făcut-o praf și i-au făcut pe cei care au judecat reclamațiile izvorâte brusc, ca dintr-o canalizare înfundată, să se ia cu mâinile de păr. Dar și de nas, din cauza duhorii puternice de blat, care răzbătea împrejurul puturoasei operațiuni.

Mai exact spus, prin intermediul unei contestații depuse acum vreo lună și ceva, o anumită firmă de asigurări din București, intitulată SC Fast Brokers-Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, a sărit ca arsă după ce a văzut că oferta sa este tratată cu sictir și scoasă din joc de la licitația cu pricina. Bănuind pe bună dreptate că ceva este necurat la mijloc, că prea miroasea a combinație făcută pe sub masă de către organizatorii procedurii, cu cine știe ce mușteriu favorizat, cei de la Fast Brokers au început să facă o hărmălaie de nedescris, până ce toată trebușoara a ajuns să fie judecată fix acolo unde trebuie. Și, ce să vezi...!?

Dovada că suspiciunile de aranjamente necurate, ori pur și simplu de nepricepere profesională, au fost întemeiate, a venit chiar acum câteva zile, când s-a dat verdictul asupra întregii operațiuni dubioase. Concluzia? Specialiștii de la Apă Canal au luat-o în barbă, pe de rând. Astfel, li s-a respins atât excepția de tardivitate pe care au încercat s-o invoce asupra contestației depuse de SC Fast Brokers. Totodată, s-a pus capăt tuturor chestiunilor și socotelilor făcute anterior, care au fost anulate finuț, adică printr-o lovitură scurtă aplicată cu satârul, iar acum SC Apă Canal 2000 SA Pitești are obligația de a relua întreaga procedură de achiziție.

De această dată, și cu analizarea ofertei depuse de SC Fast Brokers-Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, care fusese exclusă în mod ilegal, deci pe nedrept, din joc. Iar totul trebuie făcut repejor, adică la 10 zile de la comunicarea acestui neplăcut verdict, care dă peste cap toate socotelile și aranjamentele făcute anterior la Apă Canal cu bănoasele servicii de asigurare scoase pe tarabă. Dar stați pe fază, că mai avem vești proaste și mai mari de la Apă Canal, acest uriaș rezervor de belele, mai mari sau mai mici, mai împuțite sau mai maro, pentru bieții piteșteni... Dar toate pe rând, în ordinea gravității!

Mihai BĂDESCU

MAI PUTEȚI (RE)CITI:

Succes național pentru oamenii directorului Marinescu! Specialiștii de la SC Apă Canal 2000 Pitești au reușit recent omologarea apei minerale plate maro la robinet!

Păzea! SC Apă Canal Pitești, ”bomboana de pe coliva” controalelor Camerei de Conturi de la început de an!

Veste proastă pentru toți piteștenii. Cum a pierdut SC Apă-Canal câteva sute de mii de euro, printr-un contract păgubos asumat, dar nerespectat intenționat

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK